Χριστοφόρου: «Τα καλύτερα για τον Ιππόδρομο έρχονται»

Το σύνολο των προπονητών δεξιώθηκε και ουσιαστικά επικοινώνησε η εταιρεία «Ιπποδρομίες ΑΕ» στο φινάλε των ιπποδρομιών της Τετάρτης.

Ήταν ένα ακόμα δείγμα ότι οι άνθρωποι που διοικούν και σχεδιάζουν την επανάκαμψη των ιπποδρομιών στη χώρα, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και εκτιμούν ότι απαιτείται συνολική προσπάθεια και εγρήγορση από τους ίδιους τους επαγγελματίες.

Άκουσε τις απόψεις και τις προτάσεις τους και το ίδιο θα κάνει στο τέλος του μήνα με τους αναβάτες πριν κλείσει τον κύκλο των επαφών με τους επενδυτές ιδιοκτήτες στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το στίγμα των επόμενων κινήσεων το έδωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το κλασικό έπαθλο της Τετάρτης, άφησε να εννοηθεί ότι τα καλύτερα για το σπορ στην Ελλάδα έρχονται.

Ήταν ένα αισιόδοξο μήνυμα, αφού πέρα από τις κινήσεις στην αύξηση του ενεργού δυναμικού στο Μαρκόπουλο, με στόχο τον διπλασσιασμό των συγκεντρώσεων στον Μαρκόπουλο, έχουν προγραμματιστεί και ειδικοί χώροι φιλοξενίας και ψυχαγωγίας για οικογένειες επισκεπτών.

Τα καλύτερα έρχονται ήταν το μήνυμα του κ. Χριστοφόρου και αναμφίβολα η νέα ιπποδρομιακή περίοδος, από τις 31 Αυγούστου, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και με πολλές ελπίδες για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις