Το απύθμενο θράσος ενός «ειδικού συνεργάτη»

Επανεμφάνιση στα ιπποδρομιακά πράγματα κάνει ο γνωστός στους «παροικούντες» το Μαρκόπουλο, Χρήστος Ιμιρτζιάδης, με άρθρο του σε blog του ιπποδρομιακού χώρου.

Εμφανιζόμενος ως «ειδικός συνεργάτης» του blog, ο κ. Ιμιρτζιάδης παραδίδει μαθήματα ιπποδρομιακού …μάνατζμεντ, προσφέροντας τις «πολύτιμες» συμβουλές του για το μέλλον των ελληνικών ιπποδρομιών.

Ο γνωστός «μυστικοσύμβουλος» του Προέδρου της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος (ΦΕΕ), Γιάννη Μυτιληναίου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε «λάθος» στη σύμβαση παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ, προτείνοντας εναλλακτικά μοντέλα λειτουργίας του ιπποδρόμου με οδηγό το …NBA και την Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Χρ. Ιμιρτζιάδης σε δείπνο με τον Πρόεδρο της ΦΕΕ Γ. Μυτιληναίο

Οι προτάσεις και οι συμβουλές του …ειδικού συνεργάτη δεν θα είχαν κάποια ιδιαίτερη αξία αν γίνονταν από κάποιον άγνωστο στο ιπποδρομιακό κοινό που απλά θέλησε να θεωρητικολογήσει μεταξύ τυριού και αχλαδιού.

Ωστόσο, ο εν λόγω είναι πολύ γνωστός στο Μαρκόπουλο από το παρελθόν (και το παρόν;). Πρόκειται για τον άνθρωπο που τον Νοέμβριο του 2008, είχε αποβληθεί δια βίου από τον ιππόδρομο, με την τότε διοίκηση της ΦΕΕ να του αφαιρεί τα χρώματα και την ιδιότητα του ιδιοκτήτη.

Μη έχοντας, λοιπόν, πλέον κάποιον φανερό ρόλο ή επίσημη ιδιότητα στον ελληνικό ιππόδρομο, ο κύριος Ιμιρτζιάδης καταφεύγει στην αρθρογραφία και τις …ειδικές συνεργασίες με blogs, προκειμένου να κάνει κριτική σε όσους δεν συμφωνούν με τα …αναπτυξιακά του οράματα!

Με λίγα λόγια, έρχεται από το πουθενά να δώσει τα φώτα του και να προτείνει …λύσεις για το μέλλον του ιπποδρόμου. Εκεί καταντήσαμε!

Ο Χρ. Ιμιρτζιάδης σε δημοπρασία ίππων με τον Πρόεδρο της ΦΕΕ Γιάννη Μυτιληναίο