Τα Μεταξωτά Κάλφας στο ετήσιο μπαζάρ του Μουσείου Κοσμημάτων Λαλαούνη

Στο ετήσιο μπαζάρ του Μουσείου Κομησμάτων Λαλαούνη θα συμμετάσχουν τα Μεταξωτά Κάλφας, μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και 90 περίπου χρόνια στην παραγωγή και εμπορία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και βρίσκεται στην πόλη του Σουφλίου (Βασ. Γεωργίου 148, τηλ. 25540 22028).

Η εταιρία ΚΑΛΦΑΣ ιδρύθηκε το 1919 από το Δημήτριο Κάλφα στην πόλη του Σουφλίου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 1, με αρχική δραστηριότητα την εμπορία υφασμάτων. Το 1958 η διεύθυνση περνάει στη δεύτερη γενιά, στο γιο του Δημητρίου Κάλφα, Λάμπρο Κάλφα.

phoca_thumb_l_img_0448

Ο Λάμπρος Κάλφας αποφοιτά από το Αμερικάνικο Κολλέγιο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» Θεσσαλονίκης το 1948. Στη συνέχεια ολοκληρώνει τις πανεπιστημιακές σπουδές του στην ΑΣΣΟΕ Αθηνών. Το εμπορικό δαιμόνιο, η έμπνευση, το ισχυρό ένστικτο, αλλά κυρίως οι αμέτρητες ώρες προσωπικής εργασίας του μεταμορφώνουν τη μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Από το 2005 στην κορυφή της εταιρίας βρίσκεται η τρίτη γενια Κάλφα. Η κόρη του Λάμπρου, Μαρία Κάλφα.

Η Μαρία Κάλφα είναι απόφοιτος της Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνεχίζει με απαράμιλλο ζήλο το έργο του πατέρα της. Η ανταπόκριση των πελατών είναι μεγάλη, ενώ σταθερή μας αξία παραμένει η ποιότητα.

phoca_thumb_l_dscf1023

Να σημειώσουμε ότι το ετήσιο μπαζάρ του Μουσείου Κομησμάτων Λαλαούνη πραγματοποιείται φέτος στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου, Καλλισπέρη 12, Αθήνα.