Ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση για την εξαγορά των μετοχών του Mega

Για διαπλεκόμενους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και αλλαγή σκυτάλης κάνει λόγο στο μήνυμά του αναφορικά με την εξαγορά του 20% των μετοχών του MEGA από τον Ιβάν Σαββίδη, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση στο Twitter: «Αλλαγή σκυτάλης στους αγαπημένους διαπλεκόμενους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο Μπόμπολας όπως προβλέψαμε, παρέδωσε στο Σαββίδη. Θα πληρώσει & τα χρέη του;».

Λοβέρδος: Ο Σαββίδης επωφελήθηκε πολλών κυβερνητικών μεθοδεύσεων

Πολλές κυβερνητικές μεθοδεύσεις επωφελήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να καταφέρει να αγοράσει μετοχές του Mega: Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την συμφωνία ανάμεσα στον Ιωάν Σαββίδη και τον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα.

Ο κ.Λοβέρδος επισημαίνει ότι όσα είπε στη συνέντευξή του πριν από λίγες μέρες ο κ.Σαββίδης τα έκανε πράξη και «τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά» και προσθέτει: «Σε όλα όμως έχει ήδη απαντήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας με τις δηλώσεις του. Ένα πρέπει να ξέρουν στην Κυβέρνηση: οι απροσχημάτιστες, απροκάλυπτες και περιφρονητικές για τον λαό και τους θεσμούς κινήσεις έχουν κατάληξη το φιάσκο. Και όχι μόνο αυτό».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Πολιτική