Μη Επεμβατικές Θεραπείες Ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα

Αντιμετωπίστε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος με τον συνδυασμό Ραδιοσυχνοτήτων (Accent) και λεμφικού μασάζ (Endermologie)
Αν έχετε ανάγκη από σύσφιξη και χάσιμο πόντων στο σώμα, τότε η μέθοδος Accent αποτελεί την πιο κατάλληλη θεραπεία. Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Accent, κάνοντας γλυπτική στην περιοχή του σώματος, είναι άμεσα ορατά και δραστικά: απαλότερο δέρμα, πιο λεπτή και σμιλευμένη σιλουέτα.

Η θεραπεία αυτή τονίζει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης (www.agaitanis.gr) μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη στα άκρα. Σε περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος (μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα) η θεραπεία Accent μπορεί να εφαρμοστεί με σημαντικά αποτελέσματα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να εντείνει τη σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματική και στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς στους γλουτούς, στα γόνατα και γενικότερα στις περιοχές με λίπος και κυτταρίτιδα.

Η εφαρμογή Accent αποτελεί μία πλήρη θεραπεία για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, παρόλα αυτά, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να γίνει συνδυαστικά με την μέθοδο Endermologie που κάνει λεμφικό μασάζ. Πρόκειται για μία μέθοδο όπου με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Είναι χαλαρωτική και παρέχει μια αίσθηση ευεξίας. Ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος.
Κατά τον συνδυασμό των δύο αυτών θεραπειών συνιστάται να πραγματοποιείται μία εφαρμογή Accent κάθε 10 περίπου μέρες – συνολικά 4-6 εφαρμογές ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος – και στο μεσοδιάστημα να πραγματοποιούνται οι συνεδρίες με Endermologie 2-3 φορές την εβδομάδα – συνολικά 10-15 εφαρμογές.

Αντιμετωπίστε το επίμονο τοπικό πάχος με τη θεραπεία της Κρυολιπόλυσης, την πιο σύγχρονη μέθοδο λιπογλυπτικής!
Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων) με την εφαρμογή της οποίας μπορείτε να απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό πάχος ανώδυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια. Το σύστημα Coolsculpting είναι το αυθεντικό που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας το δέρμα και τους γύρω ιστούς ανεπηρέαστους. Πιο συγκεκριμένα η λειτουργία της μεθόδου βασίζεται στην χρήση του ψύχους που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Στο σημεία που πρόκειται να γίνει η θεραπεία απλώνεται ένα gel το οποίο καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος. Η αίσθηση που έχει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αυτή του κρύου στην περιοχή της εφαρμογής.

Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης απαιτεί συνήθως μία συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Μη Επεμβατική Ανανέωση Προσώπου

Botox
Τo botox είναι μια φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη, όπου σε πολύ μικρές δόσεις δρα στον μυ, με αποτέλεσμα την αναστολή της μετάδοσης νευρικού ερεθίσματος, ώστε ο μυς να μην κάνει συσπάσεις. Εφαρμόζεται και δρα τοπικά, χωρίς να απορροφάται από τον οργανισμό. Μετά την πάροδο της θεραπείας, οι ρυτίδες επανέρχονται στην προηγούμενη κατάστασή τους. Το botox είναι απόλυτα ασφαλές, με σπάνιες και μικρής διάρκειας παρενέργειες (όπως ελαφριά ζάλη και πονοκέφαλος ή τοπική αλλεργική αντίδραση), που και αυτές είναι αναστρέψιμες.
Απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση είναι να εφαρμόζονται από έμπειρο, εξειδικευμένο γιατρό. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας, που βρίσκονται στην περίοδο της ζωής τους, όπου αρχίζουν να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες έκφρασης και γενικά η όψη του προσώπου τους δείχνει πιο κουρασμένη.

Με τη βοήθειά botox του μπορούμε να σβήσουμε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο μεσόφρυο και στο μέτωπο. Με μια λεπτή βελόνα, το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν εγχύεται στα σημεία και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μέσα στις επόμενες 7-15 μέρες γίνεται εμφανές το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ σε 4 μήνες η βουτιλινική τοξίνη έχει φύγει από τους μυς και αν δεν επαναληφθεί η διαδικασία το δέρμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

Υαλουρονικό Οξύ
Το υαλουρονικό οξύ, είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα (είναι φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας) και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο ή για να δώσει όγκο σε χείλη, ζυγωματικά και βαθουλωμένα μάγουλα.

Η διόρθωση είναι άμεση ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να υπάρχει στην περιοχή πρήξιμο, κοκκινίλα ή ήπια ευαισθησία, τα οποία όμως, υποχωρούν στη συνέχεια. Όλες οι θεραπείες με ενέσιμα, μπορεί να προκαλέσουν κάποια μελανιά, γι’ αυτό καλό θα είναι να υπάρχει ένα περιθώριο ασφαλείας 7-10 ημερών πριν από κάποια επίσημη εμφάνιση. Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό και έχει διάρκεια από 8-12 μήνες.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Υγεία Με ετικέτα: