Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έπαθε… αμόκ με τον Στουρνάρα

Γιατί ξαφνικά καλοκαιριάτικα θυμήθηκαν όλοι τον Στουρνάρα; Γιατί κάθε δύο μέρες μία εφημερίδα ή ένα portal ασχολούνται με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και αποκαλύπτουν ευφάνταστα σενάρια; Ποιοι θέλουν να μπλέξουν το Γιάννη Στουρνάρα σε θεωρίες συνωμοσιών και να του αποδώσουν φιλοδοξίες που δεν έχει;

Προφανώς η κυβέρνηση δεν βλέπει με καλό μάτι την απόφαση του Στουρνάρα να μην αφήνει αναπάντητους τους υπαινιγμούς για το ρόλο της Τράπεζας της Ελλάδας στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Ο Στουρνάρας γνωρίζει για την περίοδο αυτήν πολλά που οι Συριζαίοι θα προτιμούσαν να ξεχάσουν.

Σκεφτείτε τα όλα αυτά και ξαναδιαβάστε τις «αποκαλύψεις» για τον Γιάννη Στουρνάρα. Σίγουρα θα τις δείτε με άλλο μάτι.

«Πληρωμένη»  απάντηση στον Παππά
«Δεν ασχολούμαι. Δεν είναι στις αρμοδιότητες του κεντρικού τραπεζίτη να σχολιάζει προσωπικές απόψεις και αξιολογικές κρίσεις του οιοδήποτε» απάντησε προς τον υπουργό Επικρατείας ο Γιάννης Στουρνάρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Παππάς, ερωτώμενος στη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ για τον κ. Στουρνάρα, ήταν ιδιαίτερα δηκτικός τονίζοντας: «Ο κ. Στουρνάρας είναι ο κεντρικός τραπεζίτης. Η ΤτΕ έχει την αυτονομία της, αλλά ο κ. Στουρνάρας έχει υπάρξει υπ. Οικονομικών του κ. Σαμαρά. Δεν θα πρέπει να πολιτεύεται με την προτεραιότητα να δικαιώσει την πολική του».