Απόλυτη αντιμικροβιακή προστασία με ταυτόχρονη φροντίδα του δέρματος σε ένα μπουκάλι

Καταστρέφει σε δευτερόλεπτα τον ιό της γρίπης Η1Ν1, τον κορονοϊό που προκαλεί από το κοινό κρυολόγημα έως το σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο- SARS, τον ιό HIV-1, ακόμα και τον μύκητα Candida auris που είναι πολυανθεκτικό μικρόβιο, προκαλεί επιδημίες σε νοσοκομεία και έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Η έξαρση των ιώσεων σε όλες τις εποχές του έτους, η ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά πολλών μικροβίων που προκαλούν σοβαρές λοιμώξεις καθώς και η καθημερινή μας επαφή με μολυσμένες επιφάνειες, απαιτούν αποτελεσματικές λύσεις για την υγιεινή και την προστασία όλης της οικογένειας.

Η λύση είναι μία: η σωστή υγιεινή των χεριών με το ANIOSGEL 85 NPC. Ένα αλκοολούχο αντισηπτικό τζελ φυτικής προέλευσης που καταστρέφει σε δευτερόλεπτα ιούς, βακτήρια και μύκητες, με την υπογραφή της γαλλικής εταιρίας Anios. Το προϊόν κυκλοφορεί σε 80 χώρες, διαθέτει όλες τις επιστημονικές μελέτες που πιστοποιούν υπεύθυνα την αντιμικροβιακή του δράση και είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ ως βιοκτόνο αντισηπτικό χεριών με πλήρες φάσμα δράσης (όχι απλή καταχώρηση ως καλλυντικό για υγιεινό καθαρισμό). Είναι ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια καθώς είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει αρώματα και χρωστικές.

Πέραν της ισχυρής αντιμικροβιακής του δράσης, έχει καταπραϋντικά αποτελέσματα καθώς περιέχει φυσικής προέλευσης μαλακτικά-ενυδατικά συστατικά. Σε αντίθεση με τα κοινά απολυμαντικά τζελ και υγρά που ξηραίνουν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα, το ANIOSGEL 85 NPC αφήνει μια αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης και απαλότητας κάνοντάς το ευχάριστο στη χρήση.

Ακόμα και η σύσταση του ως υδροαλκοολικό τζέλ, το κάνει εξαιρετικά εύχρηστο καθώς δεν στάζει και δεν τρέχει, δίνοντας την ευκαιρία να επωφεληθείτε των ιδιοτήτων του στο μέγιστο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα είναι η εταιρεία Π. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ & ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, με έδρα την Αθήνα. Σε συνεργασία με την εταιρεία ATS4LiFE, που έχει αναλάβει το digital marketing και την προώθηση του ANIOSGEL 85 NPC σε φαρμακεία και φαρμακαποθήκες, φέρνει μια καινοτομία στην ελληνική αγορά, μια ασπίδα προστασίας μικρών και μεγάλων από ένα ευρύτατο φάσμα ιών και μικροβίων.

Άδεια ΕΟΦ ΤΠ1, ως αντισηπτικό χεριών

Παραγωγή: ANIOS LABORATOIRES, Pave Du Moulin, Lille, Γαλλία